Співпрацюємо з професійними об’єднаннями
by Sasha · Published · Updated
Кафедра готельно-ресторанної справи розпочинає співпрацю з Національною ресторанною асоціацією України.
27 жовтня відбулась зустріч представників Національної ресторанної асоціації України (НРАУ) та викладачів нашої кафедри у форматі відеоконференції.
Національним університетом харчових технологій з Національною ресторанною асоціацією України підписано меморандум про співпрацю з ініціативи кафедри готельно-ресторанної справи. До складу НРАУ входить 39 учасників і 400 закладів ресторанного господарства. Асоціація об’єднує рестораторів з усієї країни, аби разом відстоювати інтереси галузі.
В обговоренні запитів і потреб під час взаємодії стейкхолдерів з закладом вищої освіти брали участь від НРАУ Дмитро Погребицький @pogrebytskyydima, співвласник мережі ресторанів Pesto Cafe, Олена Карнелос, заступник виконавчого директора НРАУ, Людмила Сойко, адміністративний помічник.
Від кафедри готельно-ресторанної справи виступили з пропозиціями щодо співпраці за основними напрямкам роботи: в.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Віта Валентинівна Цирульнікова, завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Олександрівна Шаран та професорка кафедри Тетяна Анатоліївна Сильчук.
Follow up робочої зустрічі: проведення спільних заходів, мотивуючих гостьових лекторіїв і нетворкінг-зустрічей здобувачів освіти з власниками ресторанного бізнесу, управлінцями, фахівцями-практиками; екскурсії підприємствами гостинності; організація практичної підготовки у закладах ресторанного господарства, які входять до складу НРАУ.
В.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віта Валентинівна ознайомила представників НРАУ із можливостями організації дуальної освіти для здобувачів освіти.
Зважаючи на безпекову ситуацію в країні, вирішили розпочати із проведення онлайн-лекції для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Дмитро Погребицький анонсував онлайн-зустріч, на якій має бажання поділитись історією власного успіху і надихнути майбутніх рестораторів.
Наша кафедра розширює співпрацю зі стейкхолдерами ресторанного бізнесу для підвищення ефективності підготовки майбутніх фахівців з готельно-ресторанної справи.
Останні коментарі