Про освітньо-професійну програму “Готельна і ресторанна справа”- магістрам першого року навчання

17 жовтня, члени робочої групи, що розробляли освітньо-професійну програму “Готельна і ресторанна справа”презентували її магістрам першого року навчання.

Зокрема обговорили:

  • перелік та зв’язок між компонентами  освітньо-професійної програми;
  • структурно-логічну схему освітньої програми;
  • сильні сторони освітньої програми;
  • сертифікатну програму “Технології в готельно-ресторанному бізнесі”;
  • основні положення кодексу академічної етики НУХТ;
  • основні регламентуючі документи НУХТ щодо академічної етики та багато іншого…

  Бажаємо здобувачам магістратури успіху в навчанні та творчих звершень на новому освітньому рівні. Разом до перемоги!

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *