XІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі»

17-18 травня 2022 року факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка НУХТ проводить XІ Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», присвячену до 70-річчя з дня народження професора В.Ф. Доценка.

Тематичні напрями роботи конференції:

1. Інноваційні ресторанні технології.
2. Інновації в організації дитячого, дієтичного та аюрведичного харчування.
3. Адаптація готельно-ресторанного бізнесу до реалій сьогодення.
4. Гостинність і сервіс: досвід, особливості сьогодення, перспективи.
5. Менеджмент якості та харчової безпечності в закладах готельно-ресторанного господарства.
6. Цифровізація в готельно-ресторанному бізнесі та туризмі.
7. Сучасні можливості та вимоги до проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства, інновації в їх дизайні.
8. Управлінські інновації та конкурентоспроможність в індустрії гостинності.
9. Worldwide experience in hotel and restaurant business.
10. Оцінювання впливу глобальної кризи на стан туристичного ринку.
11. Технології просування туристичного продукту у кризовий період.
12. Інноваційний розвиток туристичної індустрії.

Кінцевий термін приймання заявок і матеріалів доповідей – 18 травня 2022 року.

e-mail конференції: asyag_a@nuft.edu.ua

Запрошення

Першоджерело.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *