Тенденції ресторанного бізнесу
by Sasha · Published · Updated
14 грудня відбувся гостьовий лекторій і нетворкінг зі здобувачами вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Юрія Новікова, шеф-кухаря ресторану при готелі «SportHotel am Semmering», розташованому у відомому гірськолижному курорті Земмерінг в Австрії, з яким співпрацює наша кафедра.
На студентів чекало знайомство із сучасними тенденціями розвитку європейського ресторанного бізнесу в умовах сьогодення, особливостями роботи у закладах гостинності Австрії, гастрономічними традиціями та кулінарними експериментами, авторським меню шефа з локальних інгредієнтів і гастротрендом foodpairing, як гармонійно поєднувати смакові характеристики ресторанної продукції з акцентом на важливості невпинного натхненного навчання, розвитку і самовдосконалення для успішної професійної реалізації в умовах індустрії гостинності.
На запрошення відповідального за профорієнтаційну діяльність кафедри Артема Олеговича Ущаповського до заходу долучилися здобувачі освіти фахових коледжів – ВСП Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ, ВСП «Фаховий коледж економіки і технологій «НУ» Чернігівська політехніка», Волинського фахового коледжу НУХТ.
Дякуємо Юрію Новікову за мотивуючу зустріч та інсайти індустрії гостинності. Здобувачі освіти залишилися в захваті від онлайн-лекторію й одразу почали підписуватися на телеграм-канал шеф-кухаря @YuriiNovikovChannel.
Студенти кафедри готельно-ресторанної справи щиро вдячні за залучення до аудиторних занять закордонного фахівця-практика асистентці кафедри Маріанні Петрівні Маршаленко, гарантці освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Віті Валентинівні Цирульніковій і в.о. завідувачці кафедри Ларисі Олександрівні Шаран.
Останні коментарі