Інновації – індустрії гостинності
by Sasha · Published · Updated
23 листопада 2021 р. у рамках Ювілейної X Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» наша кафедра організувала роботу секції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності».
Головувала – в.о. завідувачки кафедри, доцентка Лариса Олександрівна Шаран, технічний супровід конференції – доцент Олександр Миколайович Люлька.
Понад 140 учасників в онлайні долучилися до обговорення тенденцій та новацій сфери HoReCa.
Доповідали наші успішні випускники – Гончарова Надія, Guest Service Officer готелю Hyatt Regency Kyiv; здобувач ОС «доктор філософії» – Анастасія Різник; здобувачі магістерського рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» – Наталія Паскал і Вікторія Копаниця; здобувачі бакалаврського рівня вищої освіти спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм» – Ірина Ткачук, Ангеліна Романюк, Юлія Журба.
Серед учасників роботи секції – гості з Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського – магістрантка Роксолана Калитин з науковою керівницею, професором Марією Зіновіївною Паскою.
Дякуємо доцентці кафедри Олені Броніславівні Шидловській, відповідальній за закордонну практику наших здобувачів освіти, за залучення до роботи конференції міжнародного стейкхолдера індустрії гостинності – директора компанії ТУРАЛ С у м. Варна Любенова Гешо Симеонова, який розповів про готельний бізнес Республіки Болгарія в умовах сьогодення.
Наукова дискусія для сталого розвитку індустрії гостинності – сучасні технологічні та сервісні інновації ресторанних підприємств, оцінювання конкурентоспроможності, формування конкурентних переваг готельних підприємств і клієнтоорієнтованість, збереження об’єктів туристичної інфраструктури, дизайнерські рішення в інтер’єрі та еко-дизайн.
Цікаві й актуальні доповіді, нетворкінг з професіоналами-практиками й успішне завершення роботи секції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності» з врученням грамот учасникам.
Дякуємо науковцям, стейкхолдерам і здобувачам освіти за інтерес і залученість до наукового івенту нашої кафедри.
Останні коментарі