На відеозв’язку – Львів

Професійна орієнтація здобувачів освіти фахових коледжів від нашої кафедри.

    Наша кафедра сфокусована на профорієнтаційній роботі зі здобувачами фахових коледжів. Цього разу на відеозв’язку – Львів.

    23 листопада до освітнього онлайн-простору Відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості Національного університету харчових технологій» завітали заступниця декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу по роботі зі студентами Олена Михайлівна Тищенко та відповідальна від випускової кафедри за профорієнтаційну роботу Ольга Степанівна Дулька. Слухачі профорієнтаційного івенту – здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

    Cтуденти були ознайомленні з особливостями вступу на основі здобутого ступеня молодшого бакалавра, особливу увагу під час заходу було приділено конкурсним предметам зовнішнього незалежного оцінювання та наголошено на термінах реєстрації, фаховому вступному випробуванню, яке проходить під час вступної кампанії та були зазначені її терміни у 2022 році. Наших потенційних абітурієнтів зі Львова цікавила можливість проживання у студентських гуртожитках, про що була надана вичерпна інформація.

    Модератори зустрічі концентровано представили до уваги присутніх переваги здобуття вищої освіти першого (бакалаврського) рівня у нашому університеті: проактивний науково-педагогічний колектив, співпраця зі стейкхолдерами для удосконалення освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», сучасна матеріально-технічна база, практика у провідних вітчизняних готельних підприємствах з перспективами працевлаштування за фахом і кар’єрного зростання, міжнародна практика у курортних готелях Республіки Болгарія.

     Однією з детермінант діяльності нашої кафедри є активне залучення стейкхолдерів до освітнього процесу, перманентно для здобувачів освіти викладачами організовуються зустрічі із роботодавцями, професіоналами-практиками, лідерами думок, успішними випускниками, до яких можуть долучитися і майбутні абітурієнти.

     У день профорієнтаційної зустрічі на факультеті ГРТБ відбувався масштабний науковий захід Ювілейна X Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі». Спікерки запросили здобувачів освіти фахового коледжу долучитися до роботи секції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», послухати доповіді щодо тенденцій готельно-ресторанного бізнесу від студентів кафедри і гостей з інших ЗВО України.

    Звісно, запросили Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості на День відкритих дверей 27 листопада для знайомства з керівництвом факультету ГРТБ, гарантами освітніх програм, нетворкінгу із викладачами і студентами, щоб знайти для себе ключові чинники обрати наш університет для здобуття вищої освіти.

    Висловлюємо вдячність колективу Львівського фахового коледжу харчової та переробної промисловості за співпрацю з професійної орієнтації здобувачів освіти.



You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *