У кав’ярні онлайн

Практичні кейси від стейкхолдера – здобувачам вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

  На он-лайн лекцію з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» до здобувачів вищої освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно- ресторанна справа» завітав Андрій Собін, керуючий закладом ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду».

  Тема заняття була присвячена безалкогольним напоям, зокрема особливостям виробництва чаю та кави.

  Лектор дисципліни, доцент кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Сергіївна Пушка розповіла про класифікацію напоїв, особливості виробництва та подавання, а гість – доповнив теоретичну частину практичними кейсами. Про способи приготування кави, принцип роботи кавоварок, ступені обсмажування та помелу від фахівця-практика – нашим здобувачам вищої освіти.

  Дякуємо панові Андрію за цікаву розповідь та можливість побувати хоча б он-лайн у закладі ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду»!

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *