Х Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Запрошуємо до участі у роботі Х Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», яка відбудеться 23 листопада 2021 р. у Національному університету харчових технологій за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 68.

Робота конференції планується за тематичними напрямками:
1. Інноваційні технології продукції ресторанного господарства і харчової промисловості.
2. Інноваційні технології продукції оздоровчого та аюрведичного спрямування.
3. Безпека і якість харчових продуктів.
4. Сучасні можливості та перспективи: проектування та дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства.
5. Нове в устаткуванні закладів ресторанного господарства.
6. Сучасні тенденції виробництва та обслуговування у закладах ресторанного господарства.
7. Інноваційний підхід у готельній індустрії.
8. Інноваційні напрями та форми розвитку туристичної сфери.
9. Worldwide experience in hotel and restaurant business.
10. Маркетинг та менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі і міжнародному туризмі.
11. Розвиток економічних систем на ринку міжнародного туризму і готельно-ресторанного бізнесу.
12. Безпека життєдіяльності та охорона праці у сфері обслуговування.

Останній термін подання матеріалів – 18 листопада 2021 р.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *