Співпраця з академічною спільнотою

Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності досліджують викладачі кафедри готельно-ресторанної справи.

7-8 вересня викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти долучились до участі в роботі II Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності».

Урочисто відкрили конференцію та привітали присутніх: Андрій Вовканич – проректор із наукової роботи та зовнішніх зв’язків Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, кандидат біологічних наук, професор; Володимир Холявка – декан факультету туризму Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, кандидат економічних наук, доцент; Марія Паска – завідувач кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, доктор ветеринарних наук, професор.

Під час конференції доповідачі розкрили питання підготовки конкурентоспроможних працівників індустрії гостинності, тенденції та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу та проблемні сторони в умовах пандемії, ознайомили з принципами роботи Комітету з питань ресторанного бізнесу при Жіночій діловій палаті України, зосередились на особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССР.

Присутні відвідали віртуально ресторан «Дефіляда» та на проведеному майстер-класі «Сучасна українська кухня: не міф і не вигадка», дізнались про креативний спосіб приготування традиційних українських дерунів з локальної сировини та спосіб їх подачі у вигляді бургера.

Серед доповідачів конференції – наша здобувачка вищої освіти 3 курсу Софія Бенедичук, яка під керівництвом викладачки Ольги Дульки підготувала доповідь на тему: «Функціонування закладів готельно-ресторанного господарства в умовах пандемії СOVID‐19».

Конференція відбулася дистанційно, однак усі присутні відчули привітну атмосферу міста Львова.

Науково-педагогічний колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний за запрошення та співпрацю з академічною спільнотою Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *