Організовуємо виробничі процеси

Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» вивчають технологічне устаткування для ресторанних підприємств.

   06 жовтня 2021 р. відбулося відкрите лекційне заняття доцента нашої кафедри Олега Вікторовича Бортнічука з використанням дистанційних навчальних технологій на тему: «М’ясорубки».

   Аудиторія в онлайні – здобувачі вищої освіти 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Навчальна дисципліна – «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства».

  Під час лекційного заняття студенти дізналися призначення та класифікацію м’ясорубок; принцип роботи м’ясорубок та їхніх робочих органів, як правильно підібрати м’ясорубки для різних типів закладів ресторанного господарства.

  Викладач дотримувався навчально-методичних вимог до організації лекційного заняття, підтримував зв’язок з аудиторією, звертався до лекційного і теоретичного матеріалу інших навчальних дисциплін, наводив приклади виробничих ситуацій.

  Тепер наші здобувачі вищої освіти знають, як підібрати найкраще технологічне устаткування для ресторанних підприємств.

  Колеги відзначили педагогічну майстерність Олега Вікторовича і високий методичний рівень викладання дисципліни. Бажаємо нашому викладачу нових професійних здобутків!

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *