Наукова перемога!
Здобувачка вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.
20-21 травня 2021 р. відбувся II етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на базі Одеської національної академії харчових технологій (ОНАХТ) разом із Х Всеукраїнською конференцією студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності» у змішаному форматі відео-конференції Zoom та роботи у конференц-залі, де проходився захист наукових робіт.
Для участі в ІІ етапі Конкурсу було надіслано 74 студентські наукові роботи із 35 закладів вищої освіти з різник куточків України, серед яких і наші здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»: Вікторія Ганущак (науковий керівник – доцент Оксана Миколаївна Кирпіченкова), Олександр Кошшої (науковий керівник – доцент Тетяна Андріївна Нікітіна), Тетяна Туз (науковий керівник – професор Тетяна Анатоліївна Сильчук).
Під час Підсумкової науково-практичної конференції Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» наш університет представляла магістранта Тетяна Туз з науковою роботою на тему: «Використання соціальних мереж як ефективного засобу просування готельного продукту».
За результатами проведення Конкурсу Тетяна була нагороджена дипломом ІІ ступеня за перемогу у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа».
Вітаємо Тетяну Туз, магістранта спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з науковою перемогою та її наукового керівника, д-р техн. наук, професора кафедри готельно-ресторанної справи Тетяну Анатоліївну Сильчук за підготовку переможця конкурсу.










Останні коментарі