Все про роботу бару
Стартувала сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», співорганізаторами якої є наша кафедра.
Перше вступне заняття урочисто розпочала координатор програми, професорка Тетяна Анатоліївна Сильчук та провела доцентка цієї ж кафедри, лекторка дисципліни «Барна справа та організація роботи сомел’є» Ольга Сергіївна Пушка.
Слухачі ознайомилися з історією походження бару як закладу ресторанного господарства, освоїли теоретичні знання щодо сучасного матеріально-технічного забезпечення барів, організації робочого місця та підготовчої роботи бармена до відкриття закладу.
Теоретична частина модулю сертифікатної програми була доповнена виїзним заняттям в умовах закладу ресторанного господарства «BarDuck». Слухачі разом з викладачем Ольгою Сергіївною поринули в атмосферу бару, де з практичної точки зору познайомилися з посудом, інвентарем та обладнанням, які є обов’язковими для оптимальної роботи персоналу, отримали рекомендації щодо організації роботи за барною стійкою від фахівців закладу. Окрім цього, майстер-клас з приготування коктейлів провів професійний бармен Максим, а також вікторину для перевірки засвоєних знань і практичних навиків нашими слухачами.






Останні коментарі