На шляху до захисту

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною» асистента Юлії Анатоліївни Мирошник.

Науковий керівник роботи – д.т.н., професор Віктор Федорович Доценко.

Юлія Анатоліївна представила результати досліджень технології масляних бісквітних напівфабрикатів з порошками горобини, калини та обліпихи, з рекомендацією впровадження їх у заклади ресторанного господарства.

Позитивний відгук на дисертаційну роботу надали: завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів, професор, д.т.н. Галина Олександрівна Сімахіна, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, д.т.н. Вікторія Віталіївна Дорохович, професор кафедри готельно-ресторанної справи, д.т.н. Тетяна Анатоліївна Сильчук, які відзначили актуальність теми, практичне значення запропонованої технології та висловили зауваження і побажання щодо наведених результатів досліджень.

За результатами відкритого голосування дисертаційна робота рекомендована до розгляду у спеціалізованій вченій раді.

Бажаємо дисертанту успіху під час підготовки і захисту дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук!

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *