Новий підручник
Вітаємо колектив кафедри готельно-ресторанної справи з виходом у світ нового підручника!
Вийшов друком підручник «Кулінарна етнологія» колективу авторів кафедри готельно-ресторанної справи за загальною редакцією д.т.н., проф. Віктора Доценка.
До колективу авторів увійшли доценти Наталія Петрівна Бондар, Оксана Володимирівна Арпуль, Лариса Олександрівна Шаран, Віта Валентинівна Цирульнікова, Ольга Сергіївна Пушка, а також колеги з кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – доценти Андрій Володимирович Гавриш та Юлія Петрівна Фурманова.
Підручник призначений для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 241 «Готельно-ресторанна справа» та 181 «Харчові технології».
У підручнику наведена загальна характеристика кухонь народів світу, представлені традиції та гастрономічні звички народів різних релігійних віросповідань, особливості кулінарного оброблення сировини, асортимент і технологія традиційних страв та режим харчування.
Вивчення національних кухонь сприятиме якісному обслуговуванню іноземних гостей у закладах індустрії гостинності відповідно до етнічних, релігійних та історичних особливостей харчування. Це сприятиме збільшенню туристичного потоку іноземців та розвитку закладів готельно-ресторанного господарства України.
Підручник рекомендований для здобувачів вищої освіти, а також фахівців готельно-ресторанного бізнесу.


Останні коментарі