Активна взаємодія
Нетворкінг здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» із стейкхолдерами індустрії гостинності.
Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» долучились до інтерактивного нетворкінгу науковців та представників бізнесу, організованого Київським національним торговельно-економічним університетом (КНТЕУ).⠀
Тема дискусії: «Постковідний рестарт ресторанно-готельного та туристичного бізнесу: нові моделі розвитку».
Фаховий контент, який зацікавив наших здобувачів вищої освіти: вплив COVID-19 на вітчизняне готельно-ресторанне господарство, стратегії розвитку у постковідний час, впровадження НАССР у закладах індустрії гостинності, розвиток крафтових виробництв і нові професійні компетентності майбутніх фахівців сфери гостинності.
Дякуємо організаторам заходу та спікерам, фахівцям готельно-ресторанного бізнесу, за можливість активного нетворкінгу зі стейкхолдерами галузі.







Останні коментарі