Про HACCP для HoReCa
Підвищують кваліфікацію в сфері HoReCa викладачі кафедри готельно-ресторанної справи.
Контроль за безпекою харчування для підприємств ресторанного господарства з 20 вересня 2019 року здійснюється за новими правилами. Зокрема, найважливішим нововведенням для операторів, які надають послуги харчування, стало впровадження системи НАССР. Така вимога передбачена законом України “Про основні засади та вимоги до безпеки і якості харчових продуктів».
12-13 листопада 2020 року компанія PROFI CLUB в онлайн-форматі організувала черговий курс «Практикум по системі HACCP» для усіх, кого цікавлять питання норми харчової безпеки в сфері HoReCa. До навчання долучилися доценти кафедри готельно-ресторанної справи Наталія Петрівна Бондар та В’ячеслав Олександрович Губеня.
Семінар проводила сертифікований аудитор у сфері закладів ресторанного господарства і спеціаліст з розроблення та впровадження НАССР – Облак Вікторія. Зокрема, детально були розглянуті питання щодо актуального законодавства України з HACCP та відповідальності за порушення норм, повноваження Держпродспоживслужби; причини, процедури і етапи впровадження системи НАССР на прикладі кафе/ресторану; розроблення документації та практичні приклади заповнення документів для системи харчової безпеки в закладі ресторанного господарства, а також поради з ведення поточних журналів. Також було наголошено на основних проблемах та поширених помилках під час впровадженні системи НАССР у ресторанному бізнесі.
Останні коментарі