Про устаткування для ресторанів
13 жовтня відбулося відкрите лекційне заняття старшого викладача кафедри Ковтуна Юрія Анатолійовича з навчальної дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства».
Студенти 1 курсу зі скороченим терміном навчання групи ГС-2-13ск набули теоретичних знань зі способів очищення та класифікації очищувального устаткування; будови та принципу роботи картоплеочисних машин і пристрою для очищення риби від луски.
Мета заняття з формування знань у здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня про очищувальне устаткування закладів готельно-ресторанного господарства було досягнуто.
Бажаємо успіхів Ковтуну Юрію Анатолійовичу у педагогічній діяльності!
Останні коментарі