Товарознавство в галузі

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

07 жовтня на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулось відкрите лабораторне заняття. Асистент Світлана Степанівни Ковальчук провела заняття для здобувачів 2 курсу збірної групи ТвГ-2-3п спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з дисципліни «Товарознавство в галузі».

Тема заняття: «Вивчення асортименту, хімічного складу та визначення органолептичних і фізико-хімічних показників якості хлібобулочних та макаронних виробів». Розглянуто класифікацію, асортимент, правила пакування, маркування, транспортування, зберігання хлібобулочних та макаронних виробів. Здобувачі опанували методики та провели дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників якості хлібобулочних і макаронних виробів та їх відповідність нормативно-технічній документації.

Присутні на занятті заступник декана з навчальної роботи Бондар Наталія Петрівна, заступник завідувача кафедри Шаран Лариса Олександрівна та викладачі кафедри зазначили, що мета лабораторного заняття була досягнута, поставлені цілі й завдання виконані, заняття було змістовним та цікавими.

 

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *