Кращий у професії

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Випускник кафедри готельно-ресторанної справи – переможець конкурсу «Cofftails-2020» з приготування коктейлів на основі коньяку та кави.

Випускник спеціальності «Готельно-ресторанна справа» і власник кав’ярні «Transit 33/34» Владислав Дудар зайняв 1 місце у конкурсі Cofftails
2020 з приготування коктейлів на основі коньяку та кави. Конкурс «Cofftails» для барменів і барист був спільно організований брендом коньяку «Courvoisier» та закладом ресторанного господарства «БарменДиктат». Учасники конкурсу мали приготувати авторський коктейль,
якій містить два обов’язкових інгредієнти – свіжозмелену каву та коньяк «Courvoisier».

Це не перша перемога нашого успішного випускника. Владислав Дудар – чемпіон України з Клеверу (Clever Dripper) 2019, віце-чемпіон України з
дисципліни кава-алкоголь 2019, дворазовий призер Національного чемпіонату України «Coffee and good spirits».

З нетерпінням чекаємо Владислава на авторські майстер-класи з барного мистецтва для наших студентів і абітурієнтів.

Ми неймовірно горді за нашого випускника і бажаємо йому нових професійних висот.

Тільки вперед!

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *