Кращий у професії
Випускник кафедри готельно-ресторанної справи – переможець конкурсу «Cofftails-2020» з приготування коктейлів на основі коньяку та кави.
Випускник спеціальності «Готельно-ресторанна справа» і власник кав’ярні «Transit 33/34» Владислав Дудар зайняв 1 місце у конкурсі Cofftails
2020 з приготування коктейлів на основі коньяку та кави. Конкурс «Cofftails» для барменів і барист був спільно організований брендом коньяку «Courvoisier» та закладом ресторанного господарства «БарменДиктат». Учасники конкурсу мали приготувати авторський коктейль,
якій містить два обов’язкових інгредієнти – свіжозмелену каву та коньяк «Courvoisier».
Це не перша перемога нашого успішного випускника. Владислав Дудар – чемпіон України з Клеверу (Clever Dripper) 2019, віце-чемпіон України з
дисципліни кава-алкоголь 2019, дворазовий призер Національного чемпіонату України «Coffee and good spirits».
З нетерпінням чекаємо Владислава на авторські майстер-класи з барного мистецтва для наших студентів і абітурієнтів.
Ми неймовірно горді за нашого випускника і бажаємо йому нових професійних висот.
Тільки вперед!
Останні коментарі