Практична підготовка

  • Зауваження 2023520-дж06-23 125610752
  • 07f3ac13-5a13-49c7-8d0b-741282464d97
  • 809967e5-ee23-4e35-bdd5-3876a6e31f2d
  • c64235d3-fc8e-4a88-a99e-b2a8e4a375f3
  • image (1)
  • image (2)
  • image
  • Зауваження 2020-206-23 110752

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно пройшли виробничу практику дистанційно.

23 червня відбулися онлайн-захисти звітів з виробничої практики здобувачами 3 курсу денної форми навчання освітнього ступеня бакалавра за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа».

У зв’язку із національним карантином та запровадженими обмежувальними заходами виробнича практика проходила дистанційно у період з 01 по 21 червня 2020 року.

Здобувачі проаналізували надання послуг провідними готельними підприємствами України згідно з індивідуальною тематикою, а саме відповідність наданих послуг засобу розміщення до місця розташування, типу та категорії готельного підприємства, номерний фонд, оснащеність номерів та відповідність діючим нормативним документам, асортимент та повноту надання додаткових дозвіллєвих, спортивних, екскурсійних, оздоровчих, лікувальних та інших послуг, організацію закладів ресторанного господарства щодо надання послуг харчування. Компетентно обґрунтували членам комісій з захисту звітів свої пропозиції щодо вдосконалення послуг гостинності в засобі розміщення.

Вітаємо наших здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти з успішним проходженням практики і складанням літньої заліково-екзаменаційної сесії.

За організацію захистів звітів з виробничої практики кафедра готельно-ресторанної справи вдячна доценту Шидловській Олені Броніславівні.

У період соціального дистанціювання колектив кафедри готельно-ресторанної справи дуже радий онлайн-зустрічам зі своїми студентами на дистанційній платформі Zoom.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *