Науковий тріумф
Здобувач магістерського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Гончарова Надія – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.
На базі Одеської національної академії харчових технологій (ОНАХТ) відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа».
Галузева конкурсна комісія забезпечила рецензування 60 наукових робіт із 31 закладу вищої освіти, за результатами якого Надія нагороджена дипломом І ступеня.
Наукову роботу на тему: «Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з використанням ультразвуку» студентка виконала під керівництвом в.о. завідувача кафедри, професора Віктора Федоровича Доценка і асистента Юлії Анатоліївни Мирошник.
У науковій роботі магістранткою на основі теоретичних і експериментальних досліджень науково обґрунтовано і удосконалено технологію масляних бісквітних напівфабрикатів підвищеної харчової цінності з використанням ультразвуку. Це дозволяє пришвидшити процес приготування за рахунок скорочення часу збивання яєчно-цукрової суміші та екстракції жиророзчинних нутрієнтів рослинної сировини в жирове середовище.
Результати наукової роботи опубліковані у наукових виданнях та впроваджені у виробничих умовах закладів ресторанного господарства м. Києва.
Дякуємо професору Віктору Федоровичу і асистенту Юлії Анатоліїві за підготовку студента-переможця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа».
Останні коментарі