Online захист

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи професійно організовують роботу підприємств харчування засобів розміщення.

11-12 червня відбулися захисти онлайн курсових робіт з навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» здобувачами 3 курсу і 1 курсу зі скороченим терміном навчання заочної форми.

Комісії із захисту курсових робіт у складі викладачів кафедри відзначили, що майбутні бакалаври з готельно-ресторанної справи знають, як організувати роботу закладів ресторанного господарств при різних типах засобів розміщення – готелях туристичному, ділового призначення, оздоровчому, рекреаційному, спа-готелі, дитячому таборі тощо.

Під час відео-конференції викладачі кафедри готельно-ресторанної справи впевнилися, що здобувачі вміють розробити меню ресторану, кафе, лоббі-бару, вітамінного бару, їдальні та знають особливості організації роботи складського господарства, заготівельних, доготівельних і спеціалізованих цехів. І головне – можуть забезпечити високий рівень обслуговування гостей.

Дякуємо лектору навчальної дисципліни, доценту Щидловській Олені Броніславівні за організацію онлайн-захистів з використанням платформи Zoom.

Спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» – це про гостинність у сфері обслуговування.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *