Вебінари & воркшопи

  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
  • 13
  • 14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Здобувачі освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» – активні учасники міжнародних вебінарів.

У період карантину група закладів вищої освіти Швейцарії (Swiss Education Group, SEG), яка є міжнародним освітнім партнером кафедри готельно-ресторанної справи, активно організовує вебінари на актуальні для студентів теми у сфері гостинності. Серед спікерів – представники академічної спільноти SEG і провідні фахівці готельно-ресторанного бізнесу.

10 червня здобувачі 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», на запрошення колег з SEG, у рамках вивчення навчальної дисципліни «Основи гостинності» взяли участь в англомовному вебінарі на тему: «План відновлення індустрії гостинності Швейцарії».

Спікер – Рене Зіглер, менеджер по роботі з ключовими клієнтами головного офісу Національної туристичної корпорації Швейцарії (Switzerland Tourism). Під час онлайн-спілкування гостьовий лектор розповів, як глобальна пандемія Covid-19 вплинула на світову індустрію гостинності, і познайомив слухачів з 3-ма етапами Плану відновлення від Switzerland Tourism для оздоровлення ринку туристичних послуг Швейцарії.

Це не перший оналайн-захід, активними учасниками якого стали наші студенти. Здобувачі 1 курсу освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» долучилися до англомовного кулінарного воркшопу від Алена Мюллера, шеф-кухаря і викладача одного із закладів вищої освіти SEG – Culinary Arts Academy. Наші студенти дізналися всі тонкощі приготування страв способом барбекю. У меню онлайн-воркшопу було американське барбекю зі свинини, салат з авокадо і апельсину, картопля, запечена з пряними травами. Першокурсники кафедри готельно-ресторанної справи знайомляться з ресторанними технологіями на карантині.

Впровадження вебінарів як інформаційно-комунікаційної технології в освітній процес сприяє формуванню професійних компетентностей здобувачів вищої освіти в інтерактивному режимі.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *