І кожен фініш – це, по суті, старт!

  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

Особливий день для кафедри готельно-ресторанної та справи.

26 лютого 2020 року – особливий день для кафедри готельно-ресторанної справи, яка по-родинному тепло прощалася зі 64 випускниками магістерської освітньої програми «Готельна і ресторанна справа».

Цього дня в актовій залі університету зібралися 152 випускники магістратури, їхні батьки і друзі, викладачі, студенти і адміністрація факультету ГРТБ.

По-батьківськи щиро вітав магістрів із здобуттям другого рівня вищої освіти декан факультету ГРТБ і завідувач кафедри готельно-ресторанної справи Віктор Федорович Доценко. Багато теплих слів прозвучали для випускників від завідувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірини Ярославівни Антоненко й кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександри Володимирівни Нєміріч, заступників декана з навчальної роботи Наталії Петрівни Бондар і Віти Валентинівни Цирульнікової, а також заступника декана по роботі зі студентами Олени Михайлівни Тищенко.

За факультетською традицією подяками декана були відзначені відмінники навчання, переможці студентських олімпіад і конкурсів наукових робіт, іменні стипендіати, активні учасники заходів випускових кафедр і факультету, талановиті вокалісти, актори і лауреати університетських конкурсів.

Магістри з готельно-ресторанної справи, які отримали диплом з відзнакою: Бєдусенко Лілія (призерка Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»), Гейнак Олена, Маліневська Олександра, Сахненко Катерина, Зайцева Ірина, Калєнік Ірина, Мельник Юлія, Новікова Вікторія, Осипова Катерина, Рольська Роксолана, Серікова Аліна, Скрибченко Анастасія, Чернігівська Катерина, Терещенко Євгенія, Радько Ігор.

Пам’ятні дарунки із символікою факультету отримали голова спортивного сектору студентської ради факультету Олег Ковальчук і Ігор Радько, староста групи, яка у 2016 р. стала Кращою на факультеті та зайняла 3 місце в університеті, організатор та ідейний натхненник Кулінарного конкурсу серед магістрів «Смачно. FEST 2019».

Фотокниги зі світлинами про найкращі спогади студентського життя і особливу відзнаку – срібний знак декана Віктор Федорович вручив: голові студентської ради факультету 2018-2019 н.р., заступнику голови студентської ради 2016-2018 рр., сценаристу, режисеру, актору і вокалісту факультетських свят, лідеру студентства Віталію Євстаф’єву, заступнику голови студентської ради факультету 2018-2019 н.р., голові культурно-масового сектору 2016-2018 рр., тричі лауреату університетського Фестивалю-конкурсу української пісні Вікторії Новіковій, голові інформаційного сектору студентської ради факультету 2018-2019 н.р., фотографині і контент-менеджерці факультету Ірині Зайцевій.

Це «тріо» організовували й брали активну участь у наймасшабніших подіях, формували та розвивали бренд-іміджу факультету ГРТБ, були відданні цінностям та ідеалам студентського самоврядування.

Вітали випускників і гостей у залі драйвовими номерами танцювальний колектив «HRTB family» і двічі переможець університетського фестивалю танцю «NUFT DANCE FEST» Вадим Агеєв, а також талановиті вокалісти-випускники Ігор Радько, Катерина Краснощокова, Вікторія Новікова і Олександр Кузьменко з надзвичайно чуттєвими піснями про батьків і для батьків, від яких стояли сльози в очах у всіх присутніх.

Зворушливе і хвилююче свято завершившись традиційним виконанням гімну факультету ГРТБ, й серця всіх присутніх бились в єдиному жовто-зеленому ритмі.

Вітаємо, магістри з готельно-ресторанної справи! Знайте, вас завжди чекають в Альма матер!

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *