Другий магістерський рівень взято!

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 1

Успішні захисти кваліфікаційних дипломних робіт здобувачами вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

З 12 по 17 лютого 2020 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проектів здобувачами освітнього ступеня магістра спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійна програма «Готельна і ресторанна справа», денної форми навчання.

Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Валентина Іванівна Кочерга. До складу комісії увійшли профессор кафедри Віктор Федорович Доценко, доценти Лариса Олександрівна Шаран і Тетяна Андріївна Нікітіна. Неоціненною для магістрантів була допомога секретаря комісії, доцента Оксани Миколаївни Кирпіченкової.

У кваліфікаційній дипломній роботі здобувачі визначили концептуальні засади діяльності таких засобів розміщення, як бізнес-готель, конгрес-готель, туристичний готель, екскурсійний готель, курортний готель, SPA-готель, сімейний готель, оздоровчий готель, рекреаційний готель, санаторій, еко-готель, гірськолижний готельний комплекс, транзитний готель, а також інноваційного для вітчизняної індустрії гостинності готелю-музею гончарного мистецтва.

У готельних підприємства майбутні готельєри і ресторатори впровадили інноваційні розробки – спеціалізований сервіс обробки персональних даних, модулі Energy Floor, цифрові технології, інтегровані еко-технології, інтерактивні технології Foodpairing, інноваційні підходи до організації сніданків, спортивного харчування, програми детокс-харчування, геронтологічної програми, етнокультурних програм, коворкинг центр і eSports центр тощо.

Магістранти підійшли інтелектуально-творчо до презентації результатів науково-дослідної роботи, за результатами якої було опубліковано статті у фахових і закордонних виданнях, тези і матеріали доповідей міжнародних та всеукраїнських фахових наукових конференцій, отримано патенти України на корисну модель.

Екзаменаційна комісія відзначили наукову обґрунтованість концепцій закладів готельно-ресторанного господарства, відповідність наукового рівня кваліфікаційних дипломних робіт здобувачів освітньо-професійній програмі магістра і своїм рішенням присвоїла випускникам освітню кваліфікацію магістра з готельно-ресторанної справи.

15 здобувачів, які мають високі навчальні й наукові досягнення, захистили на «відмінно» дипломну роботу, були рекомендовані на диплом з відзнакою.

Серед магістрів з готельно-ресторанної справи – абсолютні відмінники, призери студентських олімпіад і конкурсів наукових робіт, учасники всеукраїнських і міжнародних конференцій, лауреати мистецьких конкурсів, представники студентського самоврядування 2018-2019 н.р., які зміцнювали бренд факультету ГРТБ:

Голова Студентської ради – Віталій Євстаф’єв

Заступник голови Студентської ради – Вікторія Новікова

Голова інформаційного сектору – Ірина Зайцева

Кафедра готельно-ресторанної справи вітає своїх випускників з успішним виконанням освітньої програми магістерського рівня вищої освіти і бажає успіхів у професійній діяльності й особистісному розвитку!

До зустрічі на урочистій церемонії вручення дипломів 26 лютого.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *