Гастрономічний експіріенс
Лекторій та нетворкінг від стейкхолдера для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа».
09 грудня відбулася неймовірна зустріч студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» зі стейкхолдером та випускником, талановитим і натхненим шеф-кухарем «Semifreddo Ristorante» Андрієм Клюсом. Він поділився своїм досвідом у відкритті трендових закладів ресторанного господарства в Україні та Словаччині (шеф-кухар «Urban Bistro» і «Caio Papa»), участі у кулінарних змаганнях та майстер-класах, організації гастрошоу і гастровечерь, а також презентував свій власний стиль сучасної української кухні «Modern Gastro Nostalgia», що викликало жваве обговорення та безліч запитань у студентів.
Андрій Клюс організував для присутніх справжній авторський десерт-бар, у меню якого були морозиво з квасу з квасною карамеллю та ґрунтом з бородинського хліба і «Бабусина гречана каша з грибами» з цибулевою піною, морозивом на основі білих грибів, гречаним попкорном та зеленим мохом. Група з активних слухачів допомагала шефу порціонувати і оформляти автентичні солодкі страви, натхненні українською традиційною кухнею та доведені до досконалості з використанням технік сучасної деструктивної кулінарії. Дегустація екстраординарних десертів вразила всіх присутніх, не залишивши байдужим нікого.
Під час нетворкінгу зі студентами гість намагався наголосити на важливості невпинного навчання, розвитку і самовдосконалення у професіях сфери гостинності, поділися власною історією успіху, що надихає, і деякими лафхаками професії.
Дякуємо нашому спікеру за нові знання і гастрономічний досвід, інсайти ресторанного бізнесу і мотивацію до професійного розвитку.
Пишаємося досягненнями нашого випускника, бажаємо грандіозних звершень і не маємо сумнівів щодо його успішності у майбутньому!
Останні коментарі