Гастрономічний експіріенс

  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • IMG_9099
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Лекторій та нетворкінг від стейкхолдера для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

09 грудня відбулася неймовірна зустріч студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» зі стейкхолдером та випускником, талановитим і натхненим шеф-кухарем «Semifreddo Ristorante» Андрієм Клюсом. Він поділився своїм досвідом у відкритті трендових закладів ресторанного господарства в Україні та Словаччині (шеф-кухар «Urban Bistro» і «Caio Papa»), участі у кулінарних змаганнях та майстер-класах, організації гастрошоу і гастровечерь, а також презентував свій власний стиль сучасної української кухні «Modern Gastro Nostalgia», що викликало жваве обговорення та безліч запитань у студентів.

Андрій Клюс організував для присутніх справжній авторський десерт-бар, у меню якого були морозиво з квасу з квасною карамеллю та ґрунтом з бородинського хліба і «Бабусина гречана каша з грибами» з цибулевою піною, морозивом на основі білих грибів, гречаним попкорном та зеленим мохом. Група з активних слухачів допомагала шефу порціонувати і оформляти автентичні солодкі страви, натхненні українською традиційною кухнею та доведені до досконалості з використанням технік сучасної деструктивної кулінарії. Дегустація екстраординарних десертів вразила всіх присутніх, не залишивши байдужим нікого.

Під час нетворкінгу зі студентами гість намагався наголосити на важливості невпинного навчання, розвитку і самовдосконалення у професіях сфери гостинності, поділися власною історією успіху, що надихає, і деякими лафхаками професії.

Дякуємо нашому спікеру за нові знання і гастрономічний досвід, інсайти ресторанного бізнесу і мотивацію до професійного розвитку.

Пишаємося досягненнями нашого випускника, бажаємо грандіозних звершень і не маємо сумнівів щодо його успішності у майбутньому!

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *