Французький десерт
Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv».
30 листопада у рамках Дня відкритих дверей відбувся майстер-клас для абітурієнтів «Французькі макаронс – секрети технології» від випускниці кафедри готельно-ресторанної справи.
Ексклюзивний майстер-клас провела кондитер ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» 5-зіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» Тетяна Лоза у технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи. Наші гості дізналися кулінарні секрети справжніх вишуканих французьких макаронс, тонкощі технології та особливості їх приготування у сучасних популярних кондитерських.
Майбутні абітурієнти були активно залучені у процес приготування десерту, допомагали кондитеру на всіх технологічних етапах – підготовки і випікання основи для макаронс з мигдального борошна, приготуванні шоколадного ганашу як начинки, формуванні й декоруванні кондитерських виробів. Школярі та студенти коледжів дізналися, як отримати рівну, без тріщин текстуру десерту, найоптимальніші режими випікання, особливості роботи з кондитерськими мішками для створення виробів ідеальної форми.
Майстер-клас проходив у приємній творчій атмосфері й закінчився дегустацією неймовірно смачних макаронс з легкою структурою, які можуть стати ексклюзивом десертного меню ресторанного підприємства, врученням сертифікатів учасникам і фото на пам’ять.
Кондитер відповідала на численні питання школярів і студентів коледжів щодо технологічних аспектів, вражень від навчання у нашому університеті за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» і особистого професійного досвіду.
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний талановитій і успішній випускниці Тетяні Лозі, кращому працівнику року готелю «Hilton Kyiv», за те, що надихає абітурієнтів обирати для здобуття вищої освіти наш університет.
Останні коментарі