Гамарджоба, Генацвале!
Майстер-клас з технології грузинських страв для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа».
12 листопада відбувся майстер-клас з технології грузинських страв від улюбленого випускника факультету ГРТБ, бренд-шефа ресторану автентичної кухні «КазаН ДиваН» Володимира Єманова для студентів спеціальностей 181 «Харчові технології» і 241 «Готельно-ресторанна справа».
Бренд-шеф розповів про приправи, які використовують у грузинській кухні, надав рекомендації щодо їхнього купажування і кулінарного використання, а також запропонував присунім оцінити ароматність прянощів, які створюють смак справжніх грузинських страв.
Під час практичної частини майстер-класу у технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи наші студенти під керівництвом Володимира вчилися готувати найулюбленіші грузинські страви: суп харчо і декілька варіацій хачапурі – по-аджарські, по-мегрельськи, по-імеретинськи. Бренд-шеф розповів, як обрати найякіснішу сировину, приготувати тісто, познайомив з автентичними й адаптованими рецептурами яскравих, оригінальних, незабутніх страв грузинської кухні.
Всі учасники майстер-класу не могли втриматися від неймовірних ароматів і негайно приступили до дегустації готових страв. Тепер кожен учасник майстер-класу може констатувати, що куштував справжні грузинські хачапурі.
Завідувач кафедри готельно-ресторанної справи і декан факультету ГРТБ, професор Віктор Федорович Доценко подякував Володимиру Єманову за патріотизм і відданість рідному факультету, високий професіоналізм і особистий внесок у підготовку фахівців для готельно-ресторанного господарства.
Останні коментарі