Нові гастрономічні враження – майбутнім абітурієнтам

  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Хінкально-шоколадний День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

 

Гостинно зустрічали на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу школярів, майбутніх абітурієнтів, цього тижня.

У лабораторії-ресторані відповідальні за профорієнтаційну роботу факультету Віра Ігорівна Зуйко і кафедри готельно-ресторанної справи Олена Олександрівна Блощинська презентували найгостинніші спеціальності «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» і «Харчові технології» для ресторанних підприємств. Насичена програма чекала гостей заходу, яка розпочиналася з майстер-класу від професійного шоколатьє «Львівської майстерні шоколаду» від кафедри готельно-ресторанної справи, організованого старшим викладачем Олексієм Владиславовичем Собіним. Школярі дізналися тонкощі технології ексклюзивних hand-made шоколадних цукерок. Кожен виготовив своїми руками вироби з найякіснішої натуральної сировини і декорував на власний смак, що особливо сподобалося нашим наймолодшим гостям. Після шоколадного майстер-класу наших гостей чекав хінкальний від студентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, модератором якого був Дериш Андрій, кухар ресторану автентичної кухні «Тбілісо». Не лише всі секрети технології грузинських хінкалі дізналися майбутні абітурієнти, а й вперше у житті приготували кулінарні вироби. Виявляється, справжні грузинські хінкалі мають визначену кількість складочок, і в кожної з них є своє значення. Звісно, обидва майстер-класи завершилися дегустацією власноруч приготованих кулінарних шедеврів.

У теплій сімейній атмосфері завершився День гостинності врученням сертифікатів учасникам. Тільки найкращі відгуки почули організатори щодо насиченості програми заходу інформацією, яскравими емоціями і гастрономічними враженнями. Сподіваємося, побачити відвідувачів осіннього Дня гостинності ще не на одному профорієнтаційному заході 2019-2020 навчального року і під час літньої вступної компанії.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *