Бути в тренді з FoReCH 2019

  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Студенти та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи на наймасштабнішій події осені у сфері HoReCa – Міжнародному Експофорумі ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2019.

Студенти та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи відвідали 25-27 вересня Міжнародний Експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2019. Цьогоріч новітнє обладнання, технології, послуги і рішення представили 250 учасників-лідерів ринку на площі експозиції 13000 м2 у Міжнародному Виставковому Центрі.

ЕкспоФорум – це семінари від кращих спікерів, професіоналів ресторанної справи, майстер-класи відомих українських шеф-кухарів, проект «CulinArt», натуральні локальні продукти в експозиції «Craft & Farming Products», величезна кавова експозиція і Чемпіонат Brewers Cup, дводенний інтенсив щодо впровадження системи управління безпечністю на основі принципів HACCP у закладах ресторанного господарства.

FoReCH 2019 – це must visit для всіх, хто пов’язаний з індустрією гостинності, і студенти кафедри готельно-ресторанної справи, майбутні ресторатори і готельєри, не виключення. Це унікальна платформа для спілкування, обміну досвіду, поглиблення спеціальних теоретичних знань та набуття практичних навиків, підвищення рівня професійної майстерності.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *