Недавні записи
- Обговорення результатів моніторингу якості ОП на засіданні кафедри
- Локальний моніторинг освітніх програм за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»
- Успішний захист звітів з проходження переддипломної практики здобувачами 2-го курсу освітнього ступеню «Магістр» освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа»
- Cертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»
- Відкрите лекційне заняття з дисципліни «Проєктування та дизайн підприємств готельного та ресторанного господарства»
Архіви
- Лютий 2023
- Січень 2023
- Грудень 2022
- Листопад 2022
- Жовтень 2022
- Вересень 2022
- Серпень 2022
- Липень 2022
- Червень 2022
- Травень 2022
- Квітень 2022
- Лютий 2022
- Грудень 2021
- Листопад 2021
- Жовтень 2021
- Вересень 2021
- Серпень 2021
- Червень 2021
- Травень 2021
- Квітень 2021
- Березень 2021
- Лютий 2021
- Січень 2021
- Грудень 2020
- Листопад 2020
- Жовтень 2020
- Вересень 2020
- Червень 2020
- Травень 2020
- Квітень 2020
- Березень 2020
- Лютий 2020
- Грудень 2019
- Листопад 2019
- Жовтень 2019
- Вересень 2019
- Серпень 2019
- Липень 2019
- Червень 2019
- Травень 2019
- Квітень 2019
- Березень 2019
- Лютий 2019
- Грудень 2018
- Листопад 2018
- Жовтень 2018
- Вересень 2018
- Серпень 2018
- Липень 2018
- Червень 2018
- Травень 2018
- Квітень 2018
- Березень 2018
- Лютий 2018
- Грудень 2017
- Листопад 2017
- Жовтень 2017
- Вересень 2017
Останні коментарі