Гостинна зустріч

  • IMG_1625
  • IMG_1644
  • IMG_1651
  • IMG_1664
  • IMG_20190513_175652_152
  • IMG_20190513_180010_952
  • IMG_20190513_180334_737
  • IMG_20190513_180334_737_1
  • IMG_20190513_181821_681
  • 33929a91-9d46-4b94-9ae3-341cc13001f4 (1)
  • IMG_1619
  • IMG_1623

Весняний День відкритих дверей у нашому університеті.

11 травня 2019 р. кафедра готельно-ресторанної справи зустрічала гостей – майбутніх вступників та їхніх батьків на весняному Дні відкритих дверей.

На школярів і випускників коледжів чекала цікава й насичена програма від нашої кафедри.

Увесь спектр своїх освітніх пропозицій, наукових досягнень, матеріально-технічне забезпечення навчального процесу, організацію студентського дозвілля презентували колективи навчально-наукових інститутів і факультетів у холі А-корпусу. Кожний бажаючий міг поспілкуватися й отримати вичерпні відповіді на усі свої питання, починаючи з директорів інститутів і деканів факультетів й закінчуючи студентами, які охоче ділилися власним досвідом вступу до нашого навчального закладу й враженнями від навчання.

Корисні поради щодо вступу на навчання гості отримали від відповідального секретаря Приймальної комісії Вадима Серпученка. Аналогічні лайфаки старшокурсникам коледжів і технікумів надала начальник відділу аналітично-інформаційного моніторингу освітньої діяльності Олена Подобій.

У студентському клубі на гостей чекали вікторина й розіграші призів із символікою НУХТ від студради університету й частування від нашого факультету. Смачнющий куліш приготували студенти спеціальності 181 «Харчові технології» під керівництвом асистента кафедри Володимира Вікторовича Польовика. У програмі заходу від кафедри – екскурсія, смаколики і гарячі напої, майстер-клас з приготування штруделя від справжнього штрудельмейстра і випускника факультету Сергія Сапицького.

Побувавши на Дні відкритих дверей університету, майбутні вступники отримали вичерпну інформацію про перспективи й переваги отримання вищої освіти у нашому навчальному закладі, зокрема за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», здобули практичні навички на майстер-класі, тож тепер маємо надію зустрітися з ними вже як зі студентами нашого вишу!

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *