Студентка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.
16-17 квітня 2019 р. на базі Одеської національної академії харчових технологій (ОНАХТ) відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Галузева конкурсна комісія забезпечила рецензування 43 студентських наукових робіт, що надійшли з 30 закладів вищої освіти. Участь у роботі конкурсної комісії брала доцент кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Анатоліївна Сильчук.
На підсумковій науково-практичній конференції конкурсу, де автори кращих робіт мали можливість оприлюднити свої наукові здобутки, наш університет представила студентка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Анастасія Зелепухіна, яка виконала наукову роботу на тему: «Організація послуги індивідуального харчування у закладах ділового призначення» під керівництвом доцента кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Олександрівни Шаран.
У науковій роботі студенткою 2 курсу було проаналізовано специфіку діяльності ділових людей, які приїздять в готель ділового призначення на час відрядження, систематизовано унікальні принципи підбору здорової продукції та розроблено алгоритм організації надання послуги індивідуальної харчування: використання харчового калькулятору, облік особистих вподобань і стану здоров’я. Автором разом з керівником розроблено повноцінне індивідуальне меню, а результати наукової роботи опубліковані у наукових виданнях та впроваджені у виробничих умовах готелю «Hilton Kyiv».
Після доповіді Анастасії Зелепухіної, що супроводжувалася мультимедійною презентацією, члени комісії з профільних закладів вищої освіти України та викладачі ОНАХТ задавали питання, на які наша учасниця надала чіткі та ґрунтовні відповіді – і за результатами публічного захисту зайняла ІІ місце.
Вітаємо Анастасію Зелепухіну з науковою перемогою! Дякуємо доценту Ларисі Олександрівні Шаран за підготовку студента – призера Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа».
Останні коментарі