Кондитерський бекграунд

  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv».

Цієї суботи, 13 квітня, відбувся майстер-клас з кондитерського мистецтва у рамках сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи слухачі програми раді були вітати кондитера ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» п’ятизіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» Тетяну Лозу. До уваги присутніх Тетяна представила технологію шоколадних трюфелів і «п’янких» кейк-попсів з додаванням популярного німецького лікеру на травах «Jagermeister».

Слухачі були активно залучені у процес приготування десертів, допомагали кондитеру на всіх технологічних етапах, покривали кейк-попси шоколадною глазур’ю і декорували різними кондитерськими прикрасами.  Заняття проходило у приємній творчій атмосфері й закінчилося дегустацією неймовірно смачних десертів, які можуть стати ексклюзивом меню будь-якого закладу ресторанного господарства.

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний Тетяні Лозі за неймовірний гастрономічний досвід і суддівство у VII Кулінарному конкурсі «Автостопом по Галактиці». Сподіваємося, нашим учасникам вдалося здивувати кращого працівника року готелю «Hilton Kyiv» своїми міжгалактичними десертами!

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *