Про тренди харчової індустрії

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1

Студенти-першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» знайомляться з новинками харчової промисловості.

Студенти-першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFP 2019, головну подію вітчизняної харчової індустрії, який проходив у Міжнародному Виставковому Центрі.

Студенти мали змогу ознайомитись з новітніми технічними рішеннями обладнання для міні-виробництв крафтової продукції та закладів ресторанного господарства, а також харчовими продуктами і напоями українського та зарубіжного виробництва.

Особливу увагу першокурсників привернув Перший Національний чемпіонат з кондитерського мистецтва, який проходив у рамках форуму. Майстер-класи від топових кондитерів з усього світу і змагання кращих шеф-кондитерів нашої країни захопили студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Першокурсники мали можливість поглибити свої теоретичні знання з інноваційних технологій харчової продукції, сучасного обладнання для індустрії харчування і гостинності, екологічного пакування для готових виробів, а головне – тренди кондитерського мистецтва.

Неймовірний досвід впродовж 3 днів форму для наших майбутніх фахівців з готельно-ресторанної справи!

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *