День гостинності ГРТБ

  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Найгостинніша спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» нашої кафедри.

28 березня випускові кафедри факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу гостинно зустрічали учнів шкіл м. Києва і Київської області, щоб презентувати їм найгостинніші спеціальності – 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» і 181 «Харчові технології». Цього дня завітали до начального підрозділу також іноземці-слухачі підготовчих курсів нашого університету.

Теплу атмосферу у лабораторії-ресторані кафедри готельно-ресторанної справи для учасників Дня гостинності створили викладачі і студенти факультету. Профорієнтаційна програма заходу включала презентацію освітніх програм підготовки бакалаврів і магістрів, кондитерський майстер-клас, креативний воркшоп, інтерактивне заняття, екскурсію сучасним спеціалізованим комплексом навчальних лабораторій, спілкування з викладачами і студентами, відеопрезентацію яскравого і насиченого подіями студентського життя.

Наші гості навчилися декорувати імбирне печиво від час воркшопу від студенток 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Сови Марії, Горбач Іляни, Василюк Сніжани і магістранта Радька Ігоря, дізналися про секрети успішного формування турів під час інтерактивного заняття від викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу, а також відчули себе професійними кондитерами під час майстер-класу від студенток 4 курсу спеціальності «Харчові технології» Коробченко Жанни і Голік Олени. Неймовірний натуральний зефір смородиново-м’ятний і шоколадно-кавовий припав до вподоби нашим гостям, а найбільш відважні з радістю допомагали нашому арт-кондитеру Коробченко Жанні на всіх технологічних етапах, від дегустації не відмовився жоден гість. Отож, ласували смачним хендмейд печивом і зефіром, зігрівалися гарячим напоями, спілкувалися, слухали про актуальні спеціальності сфери гостинності – і, можливо, у такій приємній атмосфері вже визначилися з майбутньою професією.

Завершився День гостинності врученням сертифікатів учасника, приємними подарунками і пам’ятними фото. Сподіваємося, майбутні абітурієнти дізналися всі найважливіші для себе нюанси підготовки готельєрів і рестораторів – і нам вдалося подарувати їм щирі емоції.

Дякуємо нашим гостям за візит! Чекаємо на нові зустрічі! Будемо раді бачити Вас студентами факультету ГРТБ!

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *