У гостях – академік IUFoST
Візит президента Мексиканської академії наук на кафедру готельно-ресторанної справи.
19 березня на кафедру готельно-ресторанної справи завітав поважний гість – професор Октавіо Паредес-Лопез – найвідоміший у світі експерт з харчової біотехнології і нутрицевтики, який має майже 200 публікацій з цитованістю 10750 та h-індексом 50. Свого часу професор Паредес-Лопез був президентом Мексиканської академії наук, він – засновник і академік Міжнародної академії харчової науки та технології (IUFoST), а також головний редактор наукового журналу «Plant Foods for Human Nutrition» і редактор наукового журналу «Food Science and Technology International», які індексуються у SCOPUS.
Професор Октавіо Паредес-Лопез долучився до роботи Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», що цього дня саме розпочала роботу на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Від викладачів і студентства привітав академіка професор, декан факультету Віктор Федорович Доценко.
Англійською мовою екскурсію кафедрою готельно-ресторанної справи провела старший викладач Олена Олександрівна Блощинська та доцент Тетяна Анатоліївна Сильчук, які показали поважному гостю сучасний комплекс навчальних лабораторій для підготовки бакалаврів і магістрів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – міні-броварню, лабораторію-ресторан, технологічні лабораторії та комп’ютерний клас для моделювання процесу управління готельно-ресторанним бізнесом. Вдалося побувати на лабораторних заняттях з навчальних дисциплін «Барна справа та організація роботи сомельє» і «Технологія продукції ресторанного господарства», а також поспілкуватися зі студентами. професор Октавіо Паредес-Лопез відмітив високий рівень англійської мови студентів, які з легкістю пояснили тему і специфіку занять.
Колектив кафедри і студентство раді вітати міжнародного гостя!
Останні коментарі