Масляна – традиції та сучасність

  • Майстер-клас ДВД ГРТБ

Запрошуємо Вас на майстер-клас у рамках Дня відкритих дверей.

 

Масляна – традиції та сучасність

Запрошуємо Вас завітати на неймовірно смачний і пізнавальний майстер-клас від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. На Вас чекатиме відповідь на питання: «Яка ж різницю між млинцями і млинчиками, оладками і панкейками!?». Також Ви дізнаєтесь про традиції, тонкощі та секрети їх приготування у різних країнах світу та про сучасні тренди їх оформлення і подавання у топових закладах ресторанного господарства.

Ви зможете долучитися до приготування зі студентами старших курсів та краще розпитати їх про особливості навчання на нашому дружньому факультеті. Наприкінці майстер-класу Вас однозначно порадує дегустація та вручення сертифікату учасника!

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *