Масляна – традиції та сучасність
Запрошуємо Вас на майстер-клас у рамках Дня відкритих дверей.
Масляна – традиції та сучасність
Запрошуємо Вас завітати на неймовірно смачний і пізнавальний майстер-клас від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. На Вас чекатиме відповідь на питання: «Яка ж різницю між млинцями і млинчиками, оладками і панкейками!?». Також Ви дізнаєтесь про традиції, тонкощі та секрети їх приготування у різних країнах світу та про сучасні тренди їх оформлення і подавання у топових закладах ресторанного господарства.
Ви зможете долучитися до приготування зі студентами старших курсів та краще розпитати їх про особливості навчання на нашому дружньому факультеті. Наприкінці майстер-класу Вас однозначно порадує дегустація та вручення сертифікату учасника!
Останні коментарі