Рівень вищої освіти – магістерський!

  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 10

З 12 по 18 лютого 2019 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувалися захисти дипломних магістерських проектів студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельна і ресторанна справа», денної форми навчання.

Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Валентина Іванівна Кочерга. До складу комісії увійшли доценти кафедри Тетяна Анатоліївна Сильчук, В’ячеслав Олександрович Губеня і Олександр Миколайович Люлька. Неоціненною для магістрантів була допомога секретаря комісії, асистента Юрія Анатолійовича Ковтуна.

До уваги членів комісії майбутні готельєри і ресторатори представили проекти різних типів підприємств готельного господарства: бізнес-готель, готель ділового призначення, туристичний готель, туристично-спортивний готель, туристично-екскурсійний, курортний готель, SPA-готель, сімейний готель, оздоровчий готель, рекреаційний готель, лікувально-оздоровчий комплекс, арт-готель, еко-готель, дорожній готель, а також інноваційні для вітчизняної індустрії готель-музей писанкового розпису, глемпінг і кібер-спорт готель.

Здобувачі вищої освіти підійшли відповідально інтелектуально-творчо до презентації своїх проектів, а також результатів наукових досліджень з впровадження послуг аюрведичних, лікувально-оздоровчих, інноваційних спортивних, кантрі-туризму, інтерактивної системи управління, камер сенсорної депривації, антивікової терапії, райттерапії, пивотерапії, системи ДНК-сервісу, пізнавальних промислових турів та історико-культурно-пізнавальних турів, сучасного рибного господарства, ігрової інтерактивної технології, обслуговування роботами-помічниками, кобрендингу, еко-клінінгу, новітніх систем опалення та кондиціювання тощо.

За результатами науково-дослідної роботи магістрантів було опубліковано статті у фахових і закордонних виданнях, тези і матеріали доповідей міжнародних та всеукраїнських фахових наукових конференцій, отримано патенти України на корисну модель.

Члени комісії оцінили високий рівень професійної компетентності здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, неординарність концепцій спроектованих закладів готельного і ресторанного господарства, широкий асортимент основних і додаткових послуг, складність і трудомісткість проектів, обґрунтованість і виваженість організаційно-технологічних та техніко-економічних рішень.

Рішенням Екзаменаційної комісії 46 випускникам присвоєно освітню кваліфікацію магістра з готельно-ресторанної справи. 12 студентів отримали мотивоване подання-рекомендацію від випускової кафедри щодо видачі диплома з відзнакою, що підтвердили захистом кваліфікаційного проекту на оцінку «відмінно».

Кафедра готельно-ресторанної справи вітає своїх студентів з успішним виконанням освітньої програми магістерського рівня вищої освіти і бажає успіхів у професійній і особистій реалізації!

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *