До вершин кондитерського мистецтва!

  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей від кондитера  5-зіркового готелю «Hilton Kyiv».

         Цієї суботи, 17 листопада 2018 року, відбувся майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей. У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи кондитер ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» при 5-зірковому готелі міжнародної мережі «Hilton Kyiv», випускниця спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», Тетяна Лоза ознайомила присутніх з технологією десертів для закладів ресторанного господарства.

Цього дня наші гості дізналися секрети приготування легкого і повітряного тірамісу та дієтичного десерту манго-чіа. У рецептурі тірамісу талановитий кондитер використала обов’язковий інгредієнт сир маскарпоне і свіже змелену каву для аромату, і авторська родзинка – солона карамель. Десерт манго-чіа був приготований на основі низькожирного кисломолочного сиру з функціональним інгредієнтом, насіння чіа, і пюре манго для неймовірного смаку. Для подачі Тетяна Лоза використала популярний французький спосіб – vere (у бокалі, стакані), оздоблювали декором на основі чорного шоколаду, з технікою виготовлення якого кондитер ознайомила присутніх.

Не лише майбутні абітурієнти були залучені у процес приготування, а й їхні батьки. Тато однієї з абітурієнток асистував нашому кондитеру на всіх технологічних етапах, а також під час оздоблення і оформлення веринів (десертів у скляному посуді). Звісно, ніхто не залишився байдужим до десертів після дегустації. Ексклюзивний кондитерський майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей проходив у приємній творчій атмосфері.

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний талановитій випускниці Тетяні Лозі за те, що надихає абітурієнтів обирати для здобуття вищої освіти наш факультет і університет.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *