До вершин кондитерського мистецтва!
Майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей від кондитера 5-зіркового готелю «Hilton Kyiv».
Цієї суботи, 17 листопада 2018 року, відбувся майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей. У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи кондитер ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» при 5-зірковому готелі міжнародної мережі «Hilton Kyiv», випускниця спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», Тетяна Лоза ознайомила присутніх з технологією десертів для закладів ресторанного господарства.
Цього дня наші гості дізналися секрети приготування легкого і повітряного тірамісу та дієтичного десерту манго-чіа. У рецептурі тірамісу талановитий кондитер використала обов’язковий інгредієнт сир маскарпоне і свіже змелену каву для аромату, і авторська родзинка – солона карамель. Десерт манго-чіа був приготований на основі низькожирного кисломолочного сиру з функціональним інгредієнтом, насіння чіа, і пюре манго для неймовірного смаку. Для подачі Тетяна Лоза використала популярний французький спосіб – vere (у бокалі, стакані), оздоблювали декором на основі чорного шоколаду, з технікою виготовлення якого кондитер ознайомила присутніх.
Не лише майбутні абітурієнти були залучені у процес приготування, а й їхні батьки. Тато однієї з абітурієнток асистував нашому кондитеру на всіх технологічних етапах, а також під час оздоблення і оформлення веринів (десертів у скляному посуді). Звісно, ніхто не залишився байдужим до десертів після дегустації. Ексклюзивний кондитерський майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей проходив у приємній творчій атмосфері.
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний талановитій випускниці Тетяні Лозі за те, що надихає абітурієнтів обирати для здобуття вищої освіти наш факультет і університет.
Останні коментарі