Бути в тренді з FoReCH 2018

  • 7
  • 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи вивчають інновації для сфери гостинності.

 

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи, майбутні ресторатори і готельєри, під керівництвом викладачів відвідали наймасштабнішу подію осені сфери HoReCa – Міжнародний Експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2018 у Міжнародному Виставковому Центрі.

ЕкспоФорум – це 3 дні інтерактивну і майстер-класів з топовими шеф-кухарями України і Європи, семінари від рестораторів і експертів готельно-ресторанного бізнесу, конкурси, зокрема конкурс творчої кухні CulinArt-2018, дегустаційні зони і презентація нових продуктів. Участь у заході брали понад 220 компаній з 17 регіонів України, а також Польщі, Франції, Туреччини, Німеччини, Італії, які представили до уваги відвідувачів – устаткування і меблі для ресторанів, кафе, барів, готельних підприємств, устаткування для професійної кухні, посуд, столові прибори, інвентар, текстиль, засоби освітленні, предмети декору. Крім сегменту HoReCa, також були представлені напрями «ведінг» та «клінінг», а саме устаткування, технології, продукти та послуги для цих ринків.

ЕкспоФорум є платформою для налагодження бізнес-контактів між рестораторами, готельєрами, власниками бізнесу, провідними спеціалістами, а для студентів закладів вищої освіти – це можливість поглиблення теоретичних знань та набуття практичних навиків, підвищення рівня професійної майстерності.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *