Шановні студенти ГРС!
27 вересня 2018 року в актовій залі університету відбудеться відкриття довгоочікуваного конкурсу для студентів «Харчові технології-2019».
Організатор конкурсу – Благодійний фонд Бориса Колеснікова.
Традиційно проект направлений на підтримку студентів, які навчаються за спеціальностями, пов’язаними з харчовими технологіями, їх мотивуванням і заохоченням до навчання та розвитку галузі.
Для участі у конкурсі студентам необхідно буде зареєструватись на сайті фонду, пройти відбір і перемогти у конкурсі.
30 призерів конкурсу візьмуть участь у Міжнародній профільній виставці. Більш детальна інформація щодо конкурсу – під час його відкриття. Запрошуються всі бажаючі.
Бажаємо цікавих та креативних ідей учасникам конкурсу!
Останні коментарі