• IMG_2630
  • IMG_2645
  • IMG_2637
  • IMG_2631
  • IMG_2635
  • IMG_2672
  • IMG_2680
  • IMG_2665
  • IMG_2653

Аспірантом  кафедри готельно-ресторанної справи, Бортічуком Олегом Вікторовичем, було проведено науковий семінар на тему “Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення”. Науковий керівник – д.т.н., проф. Доценко ВІктор Федорович.

В процесі доповіді було розкрито основні положення наукової роботи – удосконалення технології хлібобулочних виробів шляхом збагачення харчовими волокнами, незамінними амінокислотами, мінеральними речовинами та вітамінами з урахуванням технологічних особливостей вторинних сировиних ресурсів.

Олег Вікторович продемонстрував усі результати проведених досліджень та наголосив на основних перевагах використаття запропонованої технології.

По закінченні доповіді, було вислухано зауваження від опонентів та рецензентів: д.т.н., проф., Сімахіна Галина Олександрівна, д.т.н. Дорохович Вікторія Віталівна,   д.т.н., проф. Соколенко Анатолій Іванович, к.т.н., доц. Бондар Наталія Петрівна. А також від провідних науковців кафедри було висловлено пропозиції по удосконаленні наукової роботи.

Бажаємо Бортічуку Олегу Вікторовичу вдалого подальшого захисту дисертаціної роботи та успіхів в науковій роботі.

 

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *