Новий рівень міжнародного співробітництва
На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу організовують літню практику для студентів за кордоном.
Викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Надія Миколаївна Кравчук і Віра Ігорівна Зуйко, а також викладач кафедри готельно-ресторанної справи Олег Вікторович Бортнічук проходили закордонне стажування за програмою «Організація і розвиток готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у Болгарії» у рамках туру, організованого компанією «Тural». Метою відрядження було ознайомлення з особливостями організації роботи готельно-ресторанних комплексів країни та створення передумов для організації практики за кордоном для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» і 181 «Харчові технології».
Викладачі відвідали 5 курортів (Дюни, Несебр, Варна, Обзор і Золоті піски) вздовж узбережжя Чорного моря, де ознайомились з організацією роботи більш ніж 23 підприємств готельного господарства категорії 4 та 5 зірок.
Окрім дослідження та аналізу стану розвитку та особливостей організації готельного і ресторанного господарства країни Європейського союзу, наші колеги мали можливість поспілкуватися з колегами з Варнського вільного університету та Варнського університет менеджменту щодо можливості співробітництва у науково-технічній сфері.
За результатами відрядження організовано проходження виробничої практики студентами факультету на базі підприємств готельного господарства Болгарії. Сподіваємося, що це лише перший вагомий крок до налагодження довготривалих і успішних взаємовідносин, що стимулюватимуть до розвитку і навчання майбутніх фахівців у сфері обслуговування.
Останні коментарі