Трендовий ресторанний проект
Як оформити святково залу ресторану знають першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа».
Завершують традиційний щорічний конкурс з тематичного оформлення столу у закладі ресторанного господарства, який відбувається у рамках лабораторних занять з навчальної дисципліни «Ресторанна справа», першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» груп ГС-1-4 і ГС-1-7.
Різноманітні свята обрали майбутні фахівці з ресторанної справи – романтичний День Святого Валентина, містичне Івана Купала, феєричний Новий рік, смачну Масляну, світлий весняний Великдень, яскраве День народження, незабутню пропозиція руки і серця. Оцінювало роботи студентів журі у складі викладачів кафедри готельно-ресторанної справи: доцента Віти Валентинівни Цирульнікової, асистентів Ольги Сергіївни Пушки, Інги Вікторівни Дочинець і Олени Олександрівни Блощинської. Першокурсники, презентуючи свій святковий стіл, звертали увагу на історію свята, традиції й символіку. Запрошували викладачів завітати до свого спеціалізованого ресторану і вибрати страви та напої з запропонованого меню, яке самостійно розробили з врахуванням гастрономічних новинок.
Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи відзначили, що з задоволенням відвідали б заклад ресторанного господарства з таким оформленням зали, як представили студенти.
Бажаємо успіхів нашим першокурсникам у вивченні навчальної дисципліни «Ресторанна справа» і майбутній професійній діяльності не тільки за фахом, а й покликанням!
Останні коментарі