Сучасні тенденції здорового харчування
Студенти кафедри готельно-ресторанної справи відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2018.
Асистент кафедри готельно-ресторанної справи Олена Олександрівна Блощинська разом зі студентами 1 курсу англомовного проекту спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2018.
Актуальність заходу обумовлена необхідністю стрімкого розвитку виробництва харчових продуктів, покращення їх якості та збереження завдяки пакуванню. У рамках щорічного форуму було представлено більше 250 компаній з перспективними бізнес-програмами, спрямованими на розвиток харчової промисловості, зокрема здорового харчування.
Особливої уваги заслуговували майстер-класи від провідних кондитерів та пекарів України, а також виставка витворів кондитерського мистецтва.
Студентам випала змога поглибити свої знання у сучасних напрямках харчової промисловості, диверсифікації сировини для створення страв спеціального та дієтичного призначення.
Отож, бажаємо студентам використати набуту корисну інформацію у майбутньому науковому пошуку і підготовці до аудиторних занять.
Останні коментарі