Сучасні тенденції здорового харчування

  • 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2018.

Асистент кафедри готельно-ресторанної справи Олена Олександрівна Блощинська разом зі студентами 1 курсу англомовного проекту спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2018.

Актуальність заходу обумовлена необхідністю стрімкого розвитку виробництва харчових продуктів, покращення їх якості та збереження завдяки пакуванню. У рамках щорічного форуму було представлено більше 250 компаній з перспективними бізнес-програмами, спрямованими на розвиток харчової промисловості, зокрема здорового харчування.

Особливої уваги заслуговували майстер-класи від провідних кондитерів та пекарів України, а також виставка витворів кондитерського мистецтва.

Студентам випала змога поглибити свої знання у сучасних напрямках харчової промисловості, диверсифікації сировини для створення страв спеціального та дієтичного призначення.

Отож, бажаємо студентам використати набуту корисну інформацію у майбутньому науковому пошуку і підготовці до аудиторних занять.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *