Як святково оформити ресторан…

  • 3 (1)
  • 4
  • 5 (1)
  • 6 (1)
  • 6
  • 2 (1)

Ресторанний сервіс від студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

На кафедрі готельно-ресторанної справи триває конкурс на краще святкове оформлення столу для закладів ресторанного господарства. Наступними свої роботи представили студенти групи ГС-1-8 під час лабораторного заняття з дисципліни «Ресторанна справа».

Студенти 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» виважено підійшли до вибору свята, для якого запропонували тематичне оформлення столу. Підготували необхідний посуд і прибори, інвентар, декор, розробили святкове меню для ресторану.

Майбутні ресторатори обрали такі свята, як День святого Валентина, Масляна, Хелловін, День святого Патрика, 8 Березня. Викладачі кафедри, доцент Віта Валентинівна Цирульнікова, старший викладач Олена Михайлівна Тищенко, асистенти Ольга Сергіївна Пушка, Інга Вікторрівна Дочинець і Олег Вікторович Бортнічук, який є наставником академічної групи ГС-1-8, відзначили зацікавленість та майстерність студентів.

Бажаємо успіхів студентам у вивченні ресторанної справи!

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *