Цікаво про каву

  • 1
  • 2 (2)
  • 3 (2)
  • 4 (1)
  • 5 (2)
  • 6 (2)
  • 7
  • 8

Студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали кавовий фестиваль Kyiv Coffee Festival, який став найяскравішою подією кавової індустрії. Цей унікальний для України захід зібрав кращих професіоналів кавового світу, а також любителів і поціновувачів кави. Наші студенти мали змогу ознайомитися з новітніми трендами, альтернативними способами приготування кави, продегустувати кавові напої, а також навчитися основам кавової майстерності.

Фестиваль включав різноманітні майстер-класи від талановитих бариста, які будуть представляти Україну на міжнародних чемпіонатах: Championship Of Barista (класика), Coffee Roasting Championship (обсмажування), Brewers Cup (альтернативні способи приготування кави). Також наших студентів зацікавили лекції від представників Speciality Coffee Association (SCA) щодо приготування кави різними способами; кавового обкладання, девайсів, посуду; організації роботи спеціалізованого закладу ресторанного господарства з широким асортиментом кави, кав’ярні.

Атмосфера фестивалю надихнула наших студентів на подальше вивчення кавової індустрії.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *