Унікальні сертифікатні програмами
СЕРТИФІКАТНА ОСВІТНЯ ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»
Термін проведення програми: з 24 березня по 19 травня 2018 р., тривалість програми – 40 годин (1 раз на тиждень)
Вартість навчання 1500 грн (10 осіб у групі)
Сертифікатна освітня професійна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» розроблена для студентів бакалаврату та магістратури НУХТ, а також для інших слухачів, які цікавляться ресторанними технологіями з метою практичного застосування в своїй професійній діяльності. Програма рекомендована співробітникам підприємств, науково-дослідних установ та організаціям усіх форм власності з метою підвищення кваліфікації з питань удосконалення та практичного опрацювання технологій в готельно-ресторанному бізнесі. По завершенні навчання слухачам програми видається сертифікат НУХТ.
Організаторами і викладачами програми є:
– провідні лектори кафедри готельно-ресторанної справи, технології ресторанної та аюрведичної продукції НУХТ, які мають великий досвід практичної та наукової роботи та консультування підприємств ресторанного господарства; – фахівці провідних українських та іноземних компаній.
Ключові переваги програми:
- Можливість набути практичних навичок в виготовленні сучасної продукції ресторанного господарства.
- Опанувати нову спеціальність з метою успішного працевлаштування.
- Освоїти правила розроблення рецептур, технічних умов та інструкцій на кулінарну продукцію.
- Отримати можливість взяти участь у міжнародних науково-практичних конференціях та опублікувати результати своїх досліджень у збірниках наукових праць, що входять до наукометричних баз.
- Підвищити особисту конкурентоспроможність на ринку праці для формування успішної кар’єри в ЗРГ.
Теми програми:
![]() |
Інноваційні аюрведичні ресторанні технології. Приготування страв за наукою аюрведи. |
Особливості виробництва та оцінки якості морозива в ресторанах. | ![]() |
![]() |
Кондитерське виробництво як тренд готельно-ресторанного бізнесу
|
Технологія кавоваріння
(виїзне заняття в кав’ярні). |
![]() |
![]() |
Особливості пивоваріння в сучасному ресторані. Оцінка якості пива. |
Практичні основи управління готельно-ресторанним комплексом (виїзне заняття). | ![]() |
Записатися у групу, дізнатися більше про програму та форми навчання можна на кафедрі готельно-ресторанної справи НУХТ,
корпус З, ( каб. З-3, З-4), (066)9422888 Сильчук Тетяна Анатоліївна. Останній день запису 22 березня 2018 р.
Останні коментарі