Розширений науковий семінар

  • IMG-7e4002fb07b8775b303713ce70cde28f-V
  • IMG-c27ca4171ca88db5f3efb2918e9ff48d-V
  • IMG-789e36dfa6fbec3b4605aa8f4f031c39-V
  • IMG-7e4002fb07b8775b303713ce70cde28f-V
  • IMG-1c09aaa356e1ab95fa2d16cb2580a80f-V
  • IMG-d0a66ccf5d707a6fc386dae613965a5a-V

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар «Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре», на якому була представлена доповідь здобувача кафедри Ольги Пушки (науковий керівник – доцент Андрій Гавриш).

На науковому заході були присутні представники кафедр готельно-ресторанної справи, технології ресторанної і аюрведичної продукції, технології оздоровчих продуктів, технології хлібопекарських та кондитерських виробництв.

Робота, присвячена удосконаленню технології структуроутворюючого напівфабрикату для супів-пюре за рахунок використання модифікованих крохмалів та поверхнево-активних речовин, викликала жваву дискусію серед присутніх професорів і доцентів. Проте здобувач компетентно і кваліфіковано відповідала на всі питання.

Із позитивними рецензіями виступили професори Галина Сімахіна, Вікторія Дорохович та доцент Надія Кравчук. Тож одностайним рішенням присутніх на чолі з професором Віктором Доценком роботу Ольги Пушки рекомендували до представлення спеціалізованій вченій раді.

Бажаємо успіху та подальших звершень молодому науковцю!

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *